Auga - Bio Polévka žampionová krémová, 400g *CZ-BIO-001 certifikát *CZ-BIO-001 certifikát
Kód: 40161
Rychlá expedice
Produkty máme opravdu skladem.

Odborné poradenství
Jsme zkušení. Rádi poradíme!

Testujeme, co prodáváme
Ověřujeme vysokou kvalitu produktů.

Doprava zdarma
Při nákupu nad 1 500 Kč.
Související produkty
Detailní popis produktu
Auga - Bio Polévka žampionová krémová, 400g
Vydatná a chutná 400g porce krémové polévky z organicky pěstovaných žampionů zachutná nejen veganům. Kořením a mořskou solí jemně dochucená žampionová polévka podpoří váš zdravý životní styl. Čerstvé a kvalitní bio polévky z prémiové zeleniny jsou připraveny k rychlé přípravě a konzumaci.
Hutná žampionová bio polévka od Auga Organic
- Má vyvážené nutriční hodnoty a výjimečně krémovou chuť.
- Je vyrobena pouze ze 100% bio ingrediencí a bez kontaktu s chemickými hnojivy a pesticidy.
- Pěstování s ohledem na udržitelnost krajiny a půdy.
- Moderní a lehké obaly s nízkou CO2 emisí.
- Roční trvanlivost.
- Litevská společnost AUGA patří v současnosti mezi nejmodernější bio potravinářské společnosti v Evropě.
Způsoby přípravy
- Vložte sáček do hrnce s vroucí vodou na 10 minut.
- Vložte sáček do mikrovlné trouby na 3-4 minuty při 750W výkonu.
- Vyprázdněte sáček do hrnce a za stálého míchání ohřívejte cca 3 minuty na mírném ohni.
Složení
Žampiony * 50 %, pitná voda, kokosový nápoj* (kokosový extrakt*, pitná voda), rýžová mouka*, koření*, mořská sůl*. * z certifikovaného ekologického zemědělství.
Upozornění
- Bio polévka neobsahuje konzervanty, alergeny.
- Uchovávejte v chladu a suchu v teplotách 0-25° C, nevystavujte přímému slunečnímu svitu.
- Po otevření spotřebujte.
- Další informace najdete na etiketě.
Nutriční hodnoty
100 g | |
Energetická hodnota | 43 kcal / 179 kJ |
Tuk | 1,9 g |
Nasycené tuky | 1,8 g |
Bílkoviny | 1,8 g |
Sacharidy | 4,6 g |
Cukry | 0,3 g |
Sůl | 0,7 g |
Velikost balení
400 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | % AKCE |
---|---|
Velikost balení: | 400 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.