NEZKLIDŇUJ HORMON! Dagger a Testamento za zvýhodněnou cenu! Zakoupíte ZDE

NATU - Kokosový cukr, 300g

123 Kč –11 %
kokosovy cukr bio 300g (1)
123 Kč –11 % 109 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
27.8.2019

Relativně novým sladidlem je kokosový cukr, který se získává z okvětí kokosových palem. V dnešní době se stal oprávněnou konkurencí rafinovaného řepného cukru, oproti kterému má výrazně nižší glykemický index (Gl=35). Navíc je bohatý na minerální látky, zejména železo, hořčík, draslík a zinek.

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

NATU Kokosový cukr

BIO kokosový cukr je nerafinované přírodní sladidlo, které se tradičně získává ručním sběrem nektaru z květů kokosových palem. Kokosový cukr má lehce karamelovou chuť, vůni i barvu.

V Asii je používán již mnoho let jako sladidlo, obsahuje vitamíny skupiny B, z minerálů hořčík, draslík, zinek a železo, antioxidanty a aminokyseliny. Pomáhá udržovat stálé vnitřní prostředí a blahodárně působí na celý organismus.

 Výhody

  • přírodní BIO sladidlo z nektaru květů kokosové palmy
  • nízký glykemický index 35
  • obsahuje minerální látky, antioxidanty

Využití

Kokosový cukr má  podobnou sladivost jako klasický bílý cukr, takže jej v receptech lze nahradit v poměru 1:1. Můžete ho přidat do kaše, smoothie nebo do těsta při pečení.

Věděli jste, že? 

Používáním přírodních cukrů přispíváte nejen zdraví ale i ekologii? Ekologická výhoda výroby kokosového cukru z květů kokosových palem spočívá v tom, že půda není narušována chemizací nebo každoroční orbou a okolní fauna a flora není postižena a vymícena jako při pěstování palem (např. palma olejná) na plantážích v monokulturách.

Země původu: Indonésie / Srí Lanka

Složení: 100% kokosový cukr

Nutriční údaje

Energetická hodnota 1661 kJ / 391 kcal
tuky 0,75 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,4 g
sacharidy 97 g
- z toho cukry 94 g
bílkoviny 1,5 g
vláknina 1,5 g
sůl 0 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Potraviny
Hmotnost: 0.3 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: