Hořčíkový zázrak! U vybraných produktů s hořčíkem šla cena dolů až o 40%! Více informací ZDE

Nutrisslim Chia Pudding 200g Bio

249 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
28.5.2019

Směs chia semínek, kakaového prášku, palmového cukru a vanilkového prášku pro rychlou a snadnou přípravu výživově hodnotného pudinku.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nutrisslim Chia Pudding Bio

Směs chia semínek, kakaového prášku, palmového cukru a vanilkového prášku v certifikované kvalitě BIO pro rychlou a snadnou přípravu výživově hodnotného pudinku, který zasytí, dodá potřebné živiny a navíc je i chuťově atraktivní.

Chia Pudding obsahuje

Kakao (prášek) – přírodní antioxidant, bohatý na hořčík, aminokyselinu tryptofan a další účinné složky
Kokosový cukr – skvělá alternativa řepnému cukru, nižší GI
Chia semínka – zdroj živin a tekutin, nezbytnost nejen pro každého sportovce
Vanilkový prášek – dodává lahodnou chuť, alternativa umělým dochucovadlům

Hlavní benefity

  • Alternativa běžně prodávaným produktům
  • Chutný zdroj sacharidů i bílkovin
  • Chia semínka hydratují organismus
  • BIO kvalita 

Balení

200 g


Použití

Rozmíchejte prášek s vodou nebo mlékem v poměru 1:3 (1 díl prášku: 3 díly vody nebo mléka). Nechte houstnout do hustoty, která vám vyhovuje, semena zhoustnou do 15 minut. Pokud necháte namíchanou směs houstnout delší dobu – např. přes noc, získáte hustou želatinovou konzistenci.

Upozornění

Skladujte na suchém místě. Sáček těsně uzavřete po každém použití. Ukládejte mimo dosah dětí. 
 


Výživové údaje
 

 
 100 g
 Energetická hodnota
 1712 kJ / 409 kcal
 Tuky
 21,2 g
  Z toho nasycené mastné kyseliny
 3,5 g
 Sacharidy
 55,1 g
  Z toho cukry
 14,4 g
 Vláknina
 27,2 g
 Bílkoviny
 13,9 g
 Sůl
 0,088 g



Složení

bio chia semínka (Salvia hispanica) (60 %), bio kakaový prášek (Theobroma cacao) (20 %), bio kokosový palmový cukr (Coconut sugar) (18 %), bio vanilkový prášek (Vanilla planifolia) (2 %).
 



Chia puding v bio kvalitě.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: