NOVINKA! Blight Smile - 100 % účinná, jednoduchá a bezpečná světelná technologie bělení zubů. Zakoupíte: ZDE

Makrobiotické nedělní vaření (včetně DVD) - Ing. Dagmar Lužná

Kód: 6452/107
Akce
Značka: Anag
399 Kč –33 %
Snímek obrazovky 2021 01 15 v 14.39.32
399 Kč –33 % 269 Kč
Skladem (3 ks)

Dá se u vaření relaxovat? Upravené a doplněné vydání této oblíbené knihy přináší inspiraci, jak společně změnit způsob přípravy nedělního oběda v zábavu a pochutnat si na pokrmech prověřených letitými zkušenostmi autorky.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Makrobiotické nedělní vaření (včetně DVD) - Ing. Dagmar Lužná

Chutné recepty na každou neděli v roce

Kniha nabízí zajímavé a chutné recepty na každou neděli v roce – můžete si uvařit podle ročních období, připravit chutné jídlo podle makrobiotických zásad z přirozených potravin, tedy plodů, které pole a zahrady kolem nás nabízejí ke sklizni a k sezónnímu zpracování. A co si pro chuťové buňky připravíte na závěr? No přeci dezert! Samozřejmě sladký a hladký!

Objevte kouzlo chutného a zdravého rodinného vaření

Prožijete radost při objevování nových chutí při přípravě vánočního „makroví“, s přáteli můžete sdílet své pocity při popíjení léčebných nápojů, s dětmi zaměříte pozornost na zdravé svačinky a pamlsky a všichni společně si vyzkoušíte svou kreativitu při přípravě zeleninových pokrmů a zjistíte, že pořádná chuť je nepostradatelná, a to jak u přípravy vánočního, tak novoročního menu.

Zdarma přiložené DVD se cvičeními

A nakonec malý bonus pro velkou radost : kniha je doplněna o DVD se základy energetických cvičení Do-In, která můžete provádět hned ráno po probuzení, a cviky pro posílení či uzdravení jednotlivých orgánů, které můžete cvičit v průběhu dne, a to jak doma, tak venku.

  •  

 

Počet stránek: 252

Vazba: brožovaná + DVD

ISBN: 978-80-7554-079-9

 

 

Ing. Dagmar Lužná - narodila se v roce 1960 ve znamení Střelce. O makrobiotiku se aktivně zajímá od roku 1990. Absolvovala kurzy u Ing. Jarmily Průchové a později u Milana Dvořáka, získala certifikát „Poradce pro tvůrčí makrobioticky životni styl“. V letech 2000 až 2008 provozovala v Olomouci prodejnu zdravé výživy Ječmínek. V roce 2010 dokončila v magisterském studijním programu vzdělaní na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně jako inženýrka ekonomie v gastronomii.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Knihy
Hmotnost: 0.5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: