20 % sleva na BrainMax Pure Yerbu! Platí na všechny příchutě jen tento týden! Zakoupíte ZDE

Sous vide pro každého – 60 osvědčených receptů na jídla pro každý den - Lisa Q. Fetterman

Kód: 6452/122
339 Kč
Skladem (3 ks)

Lisa Fetterman je ředitelka společnosti a současně maminka dvou malých dětí. Ve své druhé knize, Sous vide pro každého, nabízí elegantní odpověď na otázku, jak uprostřed náročného pracovního týdne dopřát rodině kvalitní, a pokud možno teplou večeři.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Sous vide pro každého – 60 osvědčených receptů na jídla pro každý den - Lisa Q. Fetterman

Lisa Fetterman je ředitelka společnosti a současně maminka dvou malých dětí. Ve své druhé knize, Sous vide pro každého, nabízí elegantní odpověď na otázku, jak uprostřed náročného pracovního týdne dopřát rodině kvalitní, a pokud možno teplou večeři.

Seznamte se s technologií sous vide vaření

Představuje téměř kouzelnou technologii sous vide vaření, kterou ovšem lze velmi jednoduše využít i mimo prostředí luxusních restaurací. Pomocí ponorného sous vide cirkulátoru, určeného pro použití v domácích podmínkách, si můžete bez námahy a jen s minimem času předpřipravit domácí „polotovary“, z nichž pak v průběhu týdne v pár minutách vykouzlíte lahodné jídlo.

Skvělý pomocník při přípravě jekéhokoliv jídla

V jednotlivých tematicky zaměřených kapitolách je vždy nejdříve popsán tzv. master recept, neboli základní postup pro sous vide úpravu konkrétní suroviny, na který navazuje několik spin-off receptů, jenž tyto „domácí polotovary“ využívají jako základ pro finální pokrm. Pomocí metody sous vide si tak můžete bez námahy a rizika neúspěchu připravit například Opilé nudle, Marockou quinoovou misku s grilovanou mrkví a harissou, Čokoládovo-malinový parfait nebo Zmrzlinové sendviče. Tato kniha vám bude skvělým pomocníkem při přípravě jakéhokoliv jídla!

  

Název původní knihy: Sous Vide Made Sample: 60 Everyday Recipesfor Perfectly Cooked Meals

Počet stránek: 240

Vazba: brožovaná

ISBN: 978-80-7554-282-3

 

Lisa Q. Fetterman -  je zakladatelka a ředitelka firmy Nomiku, která jako první začala vyrábět ponorné sous vide cirkulátory pro domácí použití (firma Nomiku však v prosinci 2019 ohlásila konec činnosti, pozn. překl.). Lisa se objevila v časopisech Wired, MAKE a Forbes a v roce 2015 ji magazín Forbes společně se Zagat Survey za její průkopnickou činnost v oblasti stravování zařadili do žebříčku 30 pod 30. Lisa studovala na New York University, kterou zakončila titulem Bachelor of Arts v oboru žurnalistiky, a svoje kulinářské dovednosti si zdokonalovala praxí v několika prvotřídních amerických restauracích, mezi jinými například v podnicích Babbo, Jean-Georges a Saison. Se svým manželem, spoluzakladatelem Nomiku, žije v San Franciscu. Společně založili i další firmu, Nomiku Meals, dovážkovou službu se zmrazeným jídlem, která zákazníkům doručovala lahodná, sous vide předpřipravená hotová jídla (spolu s Nomiku ke stejnému datu ukončila činnost i firma Nomiku Meals, pozn. překl.). 

Doplňkové parametry

Kategorie: Knihy
Hmotnost: 0.5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: