NOVINKA! BrainMax Pure HHC & CBD! Více: ZDE
20 % SLEVA! Na všechny produkty BrainMax Pure! Více: ZDE
NOVINKA: Brainmax Pure protein cookies! Více: ZDE

NATU - Přepuštěné máslo Ghí natural, 350ml

Kód: 12953
199 Kč
Momentálně nedostupné
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Ghí neboli přepuštěné máslo lze použít jako náhradu jakéhokoli jiného tuku. Díky svému vysokému bodu kouřivosti se nepřepaluje, a při tepelné úpravě tak nevznikají pro tělo škodlivé látky. Má nezastupitelné místo v tradiční indické kuchyni a hodí se do redukčních jídelníčků. Ghí je přirozeně bezlepkové a neobsahuje laktózu.

Detailní informace

Rychlá expedice
Rychlá expedice
Produkty máme opravdu skladem.
Odborné poradenství
Odborné poradenství
Jsme zkušení. Rádi poradíme!
Testujeme, co prodáváme
Testujeme, co prodáváme
Ověřujeme vysokou kvalitu produktů.
Doprava zdarma
Doprava zdarma
Při nákupu nad 1 500 Kč.

Detailní popis produktu

NATU - Přepuštěné máslo Ghí natural

Ghí neboli přepuštěné máslo lze použít jako náhradu jakéhokoli jiného tuku. Díky svému vysokému bodu kouřivosti se nepřepaluje, a při tepelné úpravě tak nevznikají pro tělo škodlivé látky. Má nezastupitelné místo v tradiční indické kuchyni a hodí se do redukčních jídelníčků. Ghí je přirozeně bezlepkové a neobsahuje laktózu.

Ghí je považováno za nejlepší produkt pro přípravu vařených, pečených a smažených jídel. Jako přečištěné máslo je ghí přirozeně bezlepkové a díky nulovému obsahu laktózy je vhodný i pro ty, kteří mají problémy s intolerancí mléčné bílkoviny.

Složení

Bezvodý máselný tuk min. 99%

Alergeny

Neobsahuje

Skladování

Chraňte před světlem. Skladujte při teplotě 5–20 °C.

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 3740 kJ / 894 kcal
tuky 99,3 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 70 g
sacharidy 0 g
- z toho cukry 0 g
vláknina 0,1 g
sůl 0 g

Balení

350 ml

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Oleje, tuky a octy
Hmotnost: 0.45 kg
Forma: Ghí
Příchuť: Natural
Velikost balení: 350 ml
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: