Oříškové krémy
Nejprodávanější

Letní edice je inspirována jedním z nejlahodnějších koktejlů – PIŇA COLADA.

Pražené arašídy s kombinaci s BIO bílou čokoládou, která obsahuje 33,1 % kakaa, představují...

Dárková sada 8 mini krémů je ten nejlahodnější způsob, jak potěšit chuťové buňky někoho blízkého...

Kombinace pražených kešu ořechů a BIO bílé čokolády, která obsahuje 33,1% kakaa, představuje...

Kombinace pražených kešu ořechů a BIO bílé čokolády, která obsahuje 33,1% kakaa, představuje...

Pražené mandle 70% s kombinaci BIO bílé čokolády 30% je lahodná kombinace, která Vás nenechá v...

Nebe existuje! Jemná smetanová textura a chuť, která vás na chvíli vynese do nebeských výšin ;)....

Kombinace hořkých kalifornských mandlí, bílé belgické čokolády bez přidaného cukru a indonéské...

Kombinace hořkých kalifornských mandlí, bílé belgické čokolády bez přidaného cukru a indonéské...
Vyzkoušejte do svého jídelníčku zakomponovat některý z oříškových krémů. Vybrali jsme pro vás ty nejkvalitnější s čistým složením bez balastních aditiv a konzervantů. Využití oříškových krémů je široké. Můžete je přidat do smoothie, k palačinkám, ale budou vám chutnat i jen tak na lžičce. :)
Kouzlo oříškových krémů a másel
Pro mnoho to může být pouze zdravá svačina a je tomu skutečně tak. Máslo z rozemletých oříšků, které nebudou obsahovat trans mastné kyseliny ani přidaný cukr je opravdu velmi výživná svačina, kterou můžete dopřát sobě, dětem a určitě je ocení i sportovci. Protože neobsahují jen velké množství energie, ale především vysoký obsah bílkovin a zdraví prospěšných tuků. Kromě toho jsou oříšková másla skutečnou „potravou pro mozek“, protože obsahuje vitamín B3 neboli niacin, který zlepšují fungování mozku a posilují paměť.
Na trhu můžeme najít celou řadu oříškových másel, ale aby jste si byli skutečně jistí, že dostanete kvalitativně to nejlepší, máme pár tipů, podle čeho se řídit:
- Vybírejte takové, které obsahuje 100% oříšků
- Kvalitní oříšková másla by neměla obsahovat přidaný cukr, nebo rostlinné oleje.
- Vyhýbejte se takovým, která obsahují škroby, to se většinou negativně promítne i na samotné chuti másla.