Hackni svůj mozek! Biohackerská akce 2+1 Neurohacker Manifesto ZDARMA! Nakoupíte ZDE

Carb Killa 60 g banán

Kód: 1894
59 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
24.9.2019

Proteinové tyčinky Carb Killa® jsou pečeny pomocí speciální technologie zaručující vyjímečnou chuť a jemnou, křupavější strukturu. Tyčinky obsahují vysoký podíl proteinů, vlákniny a naopak málo cukrů.

Jsou dostupné v mnoha příchutích, vždy tvořené třemi lahodnými vrstvami, přelité čokoládou. Díky nízkému obsahu cukru a vysokému obsahu proteinů jde o ideální svačinku pro jakoukoli denní dobu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Balení: 

 
60 g



Doporučené dávkování: 

 
Berte kdykoliv během dne na svačinu, nebo po ukončení tréninkové jednotky jako doplnění energie.
 


Upozornění: 

 
Skladujte při 15-22°C, v suchu, temnu, mimo dosah dětí. Může obsahovat stopy pšenice, lepku, vajec, sezamu, arašídů a suchých skořápkových plodů. Nenahrazuje vyváženou a pestrou stravu. Produkt obsahuje více než 10 g/100 g polyalkoholů: nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.
 
 

Výživové údaje příchuť banán:


 
 Počet dávek v balení: 1 x 60 g
 100 g
 60 g (1 tyčinka)
 Energetická hodnota
 1514 kJ / 362 kcal
 909 kJ / 217 kcal
 Tuky
 13,8 g
 8,3 g
  Z toho nasycené mastné kyseliny
 7,6 g
 4,5 g
 Sacharidy
 24,7 g
 14,8 g
  Z toho cukry
 3,3 g
 2,0 g
  Z toho polyalkoholy
 20,6 g
 12,4 g
 Vláknina
 10,6 g
 6,4 g
 Bílkoviny
 37,8 g
 22,7 g
 Sůl
 0,73 g
 0,44 g

 
 
 

Složení:

 
 
příchuť banán: mléčný protein (kaseinát vápenatý, mléčný a syrovátkovýproteinový izolát), mléčná čokoláda se sladidlem 20% (sladidlo maltitol, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, emulgátor sójový lecitin, aromata), plnidlo polydextróza, želatinový hydrolyzát, zvlhčující látka glycerol, sójová bílkovina, kakaové máslo, sójový olej, sušené nízkotučné mléko, sladidla (xylitol, sukralóza), nízkotučné kakao, tapiokový škrob, sůl, aromata, emulgátor sójový lecitin, slunečnicový olej, barvivo beta karoten.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: