Nuzest - Clean Lean Protein, Smooth Vanilla
Kód: 26466/500Související produkty
Detailní popis produktu
Nuzest - Clean Lean Protein, Smooth Vanilla
Prémiový evropský hráškový protein. Zcela přírodní, 100% rostlinný a bez alergenů*. Clean Lean Protein má vysoký obsah rostlinného proteinu.
- Obsahuje 73% až 83% proteinu (dle příchutě)
- Lehce se tráví, má 98% vstřebatelnost
- Navíc výborně chutná
- Obsahuje všechny esenciální aminokyseliny
- Žádné výplně, konzervační látky nebo přidaný cukr, je slazen přírodním sladidlem steviol glykosidy
- *Bez lektinu, bez lepku, bez sóji, bez mléka, bez GMO, hypoalergenní, pro vegany i paleo dietu
- Hrách je vypěstován ve Francii a zpracován v Belgii
- Získáván vodní extrakcí
Lehce se tráví a vstřebává. Pomocí extrakce na vodní bázi je odstraněn lektin a zároveň chuť hrachu. Žádný pocit nadýmání. Je zásaditý, s pH 7,8 podporuje rovnováhu ve vašem těle.
Komplexní protein pro regeneraci a energii. Obsahuje všech devět esenciálních aminokyselin. Clean Lean Protein má zvlášť vysoký obsah glutaminu, který má význam pro obnovu svalové hmoty po cvičení a prevenci její ztráty během stárnutí.
Zdravá kontrola hmotnosti. Ideální pro regulaci tělesné hmotnosti, Clean Lean Protein je zdravější způsob, jak si udržet pocit nasycení po delší dobu. Svým obsahem aminokyselin je srovnatelný s vaječnými bílkovinami a syrovátkovými proteiny.
Vhodný pro děti od 4 let. Pro děti mladší 4 let a kojící, prosím konzultujte nejprve s lékaři.
Použití
Přidejte dvě odměrky (25 g) do shakeru, který obsahuje 350 ml vody (dle vaší chuti), nebo rostlinného mléka a řádně protřepejte.
Složení Vanilka (79% proteinu)
Ingredience:
- 100% hrachový proteinový izolát
- aroma přírodního původu: vanilka
- sladidlo přírodního původu: steviol glykosid
Výživové údaje | Na 100g |
---|---|
Energie | 1721 kJ/413 kcal |
Bílkoviny | 79,2 g |
Sacharidy | 4,5 g |
z toho cukry | 0,2 g |
Tuky | 8,6 g |
z toho nasycené tuky | 2 g |
Vláknina | 1,3 g |
Sůl | 1,9 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Cíle |
---|---|
Balení: | 90 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.