BIO ISOLA - Nápoj rýžový kokosový BIO, 250 ml *CZ-BIO-001 certifikát, Expiraci 20.5.2021
Kód: 9894



Související produkty
Detailní popis produktu
BIO ISOLA - Nápoj rýžový kokosový BIO
Rýžové nápoje od značky ISOLA BIO jsou 100 % rostlinného původu, bezlepkové a neobsahují laktózu. Při výrobě se využívá kvalitní italská rýže. Nápoj je vhodný jak pro vegetariány, tak i vegany. Neobsahuje žádný přidaný cukr a další zbytečné suroviny.
Rýžové mléko vyniká svou jemnou sladkou chutí. V kombinaci s kokosovým mlékem vytváří naprostou harmonii chutí.
Má mírně vodnatou konzistenci a skvěle se pije samostatně. Kromě toho ho lze přidat do smoothies, dezertů či ovesných vloček.
- 100% NATURAL INGREDIENTS
- FOR VEGANS
- FOR VEGETARIANS
- GLUTEN FREE
- ITALIAN NUTS
- KOSHER
- LOW SODIUM
- LOW-SATURED FAT
- NO ADDED SUGAR
- NO AROMAS
- NO COLOURS
- NO PALM OIL
- NO PRESERVATIVES
- NO THICKENERS
- ONLY NATURAL SUGARS
- ORGANIC
- PLANT-BASED
Co je rýžový nápoj?
Rýžové mléko se vyrábí z mleté rýže a vody. Díky lahodné chuti představuje výbornou alternativu ke klasickému mléku a zároveň je dobrou volbou pro lidi s intolerancí laktózy či alergiemi na mléko, sóju či ořechy.
Proč pít rýžový nápoj?
- Je nejméně alergenní z alternativ mléka.
- Dobrý zdroj vápníku, vitaminu A a vitaminu D.
- Je přirozeně sladší než jiné mléčné alternativy
Země původu
Itálie
Složení
Voda, rýže* 17 %, kokosové mléko* 4 % (kokos* 60 %, voda, zahušťovadlo: guar guma*), mořská sůl, přírodní kokosové aroma*. *z ekologického zemědělství
Průměrné výživové údaje ve 100 g
Energie | 255 kJ/60 kcal |
Tuk | 0,8 g |
z toho: | |
z toho nasycené nemastné kyseliny: | 0,6 g |
Sacharidy | 13 g |
z toho cukry: | 6,5 g |
Vláknina | < 0,5 g |
Bílkoviny | < 0,5 g |
Sůl | < 0,08 g |
Upozornění
Před použitím protřepejte. Skladujte při pokojové teplotě. Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 3-4 dní.
Balení
250 ml
Doplňkové parametry
Kategorie: | Rostlinné nápoje |
---|---|
? Objem: | 250 |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.