Incacao - Pomazánkový krém s ghí, kolagenem a MCT, slaný karamel, 125 g
Kód: 42987



Související produkty
Detailní popis produktu
Incacao - Pomazánkový krém s ghí, kolagenem a MCT, slaný karamel, 125 g
Dekadentní pomazánka od značky Incacao s příchutí slaný karamel a luxusní texturou, která však nezatíží vaše zažívání a perfektně zapadne do vašeho keto nebo low carb dietního plánu. Jednu z jejích klíčových složek tvoří kyselina kaprylová z kokosu (MCT), dále přepuštěné ghí máslo, bohaté na vitamíny rozpustné v tucích, omega 3 a kyselinu linolovou, a makadamiový olej (bohatý na omega 7). Pomazánka je navíc obohacena o kolagenový komplex.
Použití
Je skvělá na pečivo, jako náplň do různých zákusků, jako sladký dip i jen tak na lžičku, když vás bude honit mlsná.
Složení
Rozpustná vláknina (polydextróza), rozpustná kukuřičná vláknina, inulin, sladidlo: erythritol, isomalt, smetana, kyselina kaprylová (MCT kokosový olej), kolagen, ghí 10 % (přepuštěné máslo), kakaové máslo, glycerol, makadamiový olej, vanilkové lusky, mořská sůl 0,6 %, emulgátor: slunečnicový lecitin, sladidlo: thaumatin (z ovoce katemfe).
Vyrobeno v zařízení, které používá také obiloviny obsahující lepek, vejce, mléko, arašídy, vlašské ořechy a sezamová semínka. Nadměrné užívání může mít projímavý účinek.
Nutriční hodnoty ve 100 g
Energie | 386Kcal, 1455kJ |
z toho celkově tuky | 34,1 g |
Saturované tuky | 22,1 g |
Karbohydráty | 16,5 g |
z toho celkově cukry | 0,9 g |
z toho polyol | 15,6 g |
Vláknina | 7,4 g |
Bílkoviny | 9,5 g |
Sůl | 0,7 g |
Velikost balení
125 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sladká ořechová másla |
---|---|
Velikost balení: | 125 g |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Příběh belgické značky Incacao začal už v roce 1996, kdy její zakladatel, Vincent Bulteel, na obligátní otázku třídního učitele: “čím chcete být, až budete velcí”, odpověděl, že chce být cukrářem. Tento sen mu vydržel až do 12 let, kdy se rozhodl jít na cukrářskou školu Ter Groene Poorte v Bruggách v Belgii. Už v pouhých 15 letech pak Vincent pracoval v několika cukrářských obchodech v jeho rodném městě Oostende. Po dokončení vysoké školy strávil nějakou dobu cestováním, prací a získáváním zkušeností v různých zemích. Spolupracoval s celou řadou cukrářství a učil se také od celé řady cukrářských mistrů. Na konci této práce a školení získal Vincent titul ‚Compagnon Du Devoir‘. Aby jej získal, musel vytvořit mistrovské dílo/chef d’oeuvre, a uspěl. Ze 100 studentů, kteří toto školení zahájili, jej dokončili pouze čtyři z nich.
Po skončení vlastních studií začal pracovat jako učitel na plný úvazek ve francouzském Bordeaux, v The Companions. Svým studentům kromě hodin cukrářství také radil, jak optimalizovat svůj výkon například pomocí meditací, “power naps” apod., k dispozici užitečné nástroje ke zlepšení jejich výkonu. Nepřestával přemýšlet nad tím, jak zlepšit svět a pomáhat lide, a stal se certifikovaným poradcem pro výživu a zdraví. Uvědomil si, že produkty, které do té doby vyráběl, jsou plné glukózy a fruktózy, které vedou akorát ke zvýšení inzulinu, a rozhodl se je pojmout jinak.
V roce 2018 se proto rozhodl založit vlastní značku - Incacao. Incacao není jen tak obyčejná značka. Její zakladatel ji považuje za kmen, domov pro osobní rozvoj a příjemný způsob, jak se vzdělávat. Je to místo, kde zaměstnanci neustále rostou, kde se vzájemně propojují a kde se stírá hranice mezi prací a zábavou.