Taragui Citricos del Litoral 0,5 kg
Kód: 2935Související produkty
Detailní popis produktu
Yerba Maté - Taragui Citricos del Litoral
Mnoho znalců si díky osvěžujícím vlastnostem terere, čili yerba mate za studena, vybírá právě Taragui Naranja. Jednoznačná citrusová chuť pomeranče převažuje chuťové opojení. Po otevření balení vůně směsi (před zalitím) přináší klasické spojení sušených bylin na jižním slunci. Po zalití, celek nabírá pomerančový charakter. Chuť a aroma se udržují i po mnoha zalitích.
CO UMÍ CESMÍNA PARAGUAYSKÁ?
- V první řadě povzbuzuje mysl i tělo. Stimuluje, brání únavě, zlepšuje koncentraci, projasňuje mysl.
- Pokud jde o zažívání, konzumace nálevu potlačuje pocity hladu, podporuje trávení a přispívá k rychlejšímu odbourávání tuků. Přispívá k obnově poškozené žaludeční a střevní sliznice.
- Zvláštní pozornost je dobré věnovat detoxikačnímu potenciálu Yerba mate. Pomáhá vyplavovat z těla škodlivé látky.
- Příznivě ovlivňuje optimální hladinu cholesterolu v krvi, prospívá ledvinám i srdci.
- Zvyšuje obranyschopnost, posiluje fyzickou kondici.
Přečtěte si o účincích a přípravě Yerba Maté zajímavý článek.
Návod na přípravu tradičního jihoamrického nápoje yerby maté
Příprava yerby je jednoduchý čtyřkrokový rituál
K tradiční přípravě yerby maté budete potřebovat kalabasu a bombillu, kterou můžete zakoupit na BrainMarketu. Pokud nemáte varnou konvici, na které se dá nastavit teplota, pak si klidně pořiďte i teploměr.
- Pokud jste začátečník, bohatě postačí, když dáte do kalabasy 2 polévkové lžice.
- Nalejte do kalabasy trochu vody, tak aby se smočily lístky yerby. Mezitím postavte vodu na 70 až 80 stupňu.
- Jakmile je voda připravena a lístky yerby v kalabase smočeny, zalijte koncvicí yerbu v kalabase až po okraj.
- Nechte 3 minuty louhovat a poté můžete přes bombillu popíjet klidně celý den. Zalít yerbu můžete opakovaně.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Yerba Maté |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.