Wild&Coco - BIO Ceremoniální kakao Elimba Pomeranč-Kurkuma, 3 koule CZ-BIO-002 certifikát

Kód: 31476
Výprodej
Značka: Wild&Coco
249 Kč
Produkt byl vyřazen
Možnosti doručení

Ceremoniální kakao Elimba je jemně křupavá konzistence kakaa s příchutí pomeranče a blahodárné kurkumy, která posílí vaši imunitu.

Detailní informace

Rychlá expedice
Rychlá expedice
Produkty máme opravdu skladem.
Odborné poradenství
Odborné poradenství
Jsme zkušení. Rádi poradíme!
Testujeme, co prodáváme
Testujeme, co prodáváme
Ověřujeme vysokou kvalitu produktů.
Doprava zdarma
Doprava zdarma
Při nákupu nad 1 500 Kč.

Detailní popis produktu

Wild&Coco - BIO Ceremoniální kakao Elimba Pomeranč-Kurkuma, 3 koule

S Elimbou vracíme ve Wild & Coco život starodávným kakaovým ceremoniím z dob Toltéků a Mayů. Tajemstvím plné chuti a fantastického aroma Elimby jsou ručně sbírané, raw (nepražené) Peruánské kakaové boby odrůdy Criollo. Díky svým hojným účinkům je kakao považováno za superpotravinu. 

Jemně křupavá konzistence kakaa se skvěle hodí k ochucení kaší, ale můžete si z něj připravit také lahodný teplý nápoj. Kombinace pomeranče a kurkumy dodá vašemu malému rituálu trochu svěžesti i exotiky zároveň.

Složení

Kakaová hmota Criollo* (50%), kokosový cukr*, kokosový nektar*, nektar z agáve*, kurkuma*, skořice*, zázvor*, muškátový oříšek*, kardamon*, pepř*, sůl*. *V bio kvalitě.

Výživové hodnoty na 100 g

Energetická hodnota 1975 kJ / 472 kcal
Tuky 29,6 g
- z toho nasycené 18,6 g
Sacharidy 40,1 g
- z toho cukr 35,5 g
Bílkoviny 6,5 g
Vláknina 11,3 g
Sůl 1,1 g

 

Obsah

3 koule / 150 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Snacky
Obsah: 150g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Proč věří kokosu...

Síla kokosu - Kokos je od pradávna považován za superpotravinu. Legendy říkají, že bychom na světě přežili jen díky němu. Kokos hydratuje, regeneruje, dodává energii a je plný zdravých tuků, elektrolytů, vitamínů, minerálů i antioxidantů. Plný enzymů a prebiottické vlákniny je mladý kokos skvělým základem pro fermentaci.