NATU - Zázvor BIO Prášek 80g *CZ-BIO-001 certifikát
Kód: 4340Související produkty
Detailní popis produktu
NATU Zázvor BIO Prášek
Prášek vzniká rozemletím sušeného kořene zázvoru a je vhodným prostředkem pro doplnění živin. Zázvor má pozitivní vliv na celou řadu procesů v našem organismu: podporuje normální trávení a normální funkce dýchacího systému. Dále podporuje přirozenou obranyschopnost a imunitu, pomáhá kontrolovat tělesnou hmotnost a podporuje duševní pohodu.
Zázvor lékařský je bylina původem z Asie pravděpodobně z Indie, kde se pěstuje a odkud se dováží. V divoké přírodě neexistuje a dnes se dá vypěstovat téměř kdekoliv. Prášek ze zázvoru je aromatický a intenzivní nejen chutí, ale i účinky, které se využívají v lidovém léčitelství. Obsahuje poměrně velké množství aktivních složek, je proto důležité dodržovat doporučené dávkování.
Účinky
- kontrola tělesné hmotnosti
- normální trávení
- normální funkce dýchacího systému
- kontrola zánětlivé reakce
- svaly/ tonus
- vitalita, energie
- duševní pohoda - relaxace
Doporučené dávkování
1 čajová lžička (2 g) denně.
Tip
Zázvor najde využití nejen v potravinářském průmyslu, ale i v kosmetickém průmyslu jako přísada do krémů, šampónů, ale i třeba při výrobě svíček.
Prášek ze zázvoru použijte k dochucení jakéhokoliv teplého i studeného nápoje. Při pečení můžete zázvorový prášek použít jako koření do sušenek nebo do perníku. Velmi oblíbený je v asijské kuchyni pro přípravu omáček nebo zálivek na saláty.
Věděli jste, že?
Specifické pikantní chuti zázvor vděčí aktivní organické složce gingerolu, která hraje úlohu i při terapeutických účincích.
Země původu
Indie
Složení
100% BIO prášek z kořene zázvoru (Zingiber officinale)
Energetická hodnota | 377 kJ / 89 kcal |
---|---|
tuky | 1,2 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,5 g |
sacharidy | 17,7 g |
- z toho cukry | 2 g |
bílkoviny | 2 g |
vláknina | 2 g |
sůl | 0,01 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Zdraví |
---|---|
Hmotnost: | 0.08 kg |
Balení: | 80 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.