Mini pavlova srdíčka

Mini pavlova srdíčka

 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený BrainMarket recepty (@brainmarketrecepty_cz)

Postup

  1. V míse si vyšlehejte bílky se špetkou soli do pevného sněhu.
  2. Postupně přidávejte kokosový cukr, kukuřičný škrob a nakonec bílý vinný ocet.
  3. Vyšlehejte do husté hmoty, kterou naplňte cukrářský sáček.
  4. Předehřejte si horkovzdušnou troubu na 180 °C.
  5. Na plech vyložený pečícím papírem vytvořte srdíčka.
  6. Do každého pomocí lžičky vytvořte prohlubeň na následný krém.
  7. Snižte teplotu na 120 °C a vložte do trouby.
  8. Korpusy sušte 45-50 minut.
  9. Pokud máte vysušené korpusy, vypněte troubu a pootevřete dvířka.
  10. Takto nechte korpusy v troubě dokud úplně nevychladnou.
  11. Mezitím si udělejte krém. Vyšlehejte smetanu ke šlehání do tuhé konzistence.
  12. Vyšlehejte smetanu ke šlehání do tuhé konzistence.
  13. Hotový krém si připravte do cukrářského sáčku.
  14. Vychladlé korpusy namažte džemem a nahoru dejte krém.
  15. Ozdobte čerstvým ovocem.