Recepty

Roman recept

Roman recept

Doba přípravy: 15 min
24.2.2025

Postup adfdsf

Těsto

  1. V míse smíchejte 200 g ovesné mouky, 200 g syrovátkového proteinového prášku, 1 sáček sušeného droždí, a špetku soli.
  2. Přidejte 200 ml vlažné vody a 1 lžíci olivového oleje. Míchejte, dokud nevznikne hladké těsto.
  3. Těsto zakryjte čistou utěrkou a nechte kynout na teplém místě 1 hodinu, dokud nezdvojnásobí svůj objem.
  4. Po vykynutí těsto jemně prohněťte a připravte na rozválení.
  5. sdfiopjsdf
  6. OUIJBixsvokcndxv

Těsto 2

  1. V míse smíchejte 200 g ovesné mouky, 200 g syrovátkového proteinového prášku, 1 sáček sušeného droždí, a špetku soli.
  2. Přidejte 200 ml vlažné vody a 1 lžíci olivového oleje. Míchejte, dokud nevznikne hladké těsto.
  3. Těsto zakryjte čistou utěrkou a nechte kynout na teplém místě 1 hodinu, dokud nezdvojnásobí svůj objem.
  4. Po vykynutí těsto jemně prohněťte a připravte na rozválení.
  5. Maximalistické požadavky. Bloomberg popsal, o co všechno si řekli Rusové v Istanbulu
  6. Jsme připraveni bojovat navždy, řekl Ukrajincům v Istanbulu ruský vyjednavač
    Válka na Ukrajině
Těstovinový salát s tuňákem

Těstovinový salát s tuňákem         Zobrazit příspěvek na Inst...

Borůvková zmrzlina z kokosového mléka

Borůvková zmrzlina z kokosového mléka       Zobrazit příspěvek na Instag...

Matcha banana bread

Matcha banana bread         Zobrazit příspěvek na Instagramu Pří...

Salát s balkánským sýrem a řepou

Salát s balkánským sýrem a řepou         Zobrazit příspěvek na Inst...

Bueno cheesecake

Suroviny:

Korpus:

Náplň:

Poleva:

  • 200g bílé čokolády
  • 50ml smetany na šlehání

 

Postup:

  1. Nejprve si smícháme rozmixované sušenky, rozmixované oříšky a rozpuštěné máslo. Tento vzniklý korpus namačkáme na dno dortové formy, na jejíž spodek jsme dali pečící papír.
  2. Dáme péct cca na 6 -7 minut na 160 st. Mezitím si uděláme nádivku.
  3. Důležitá informace - suroviny je třeba si vybrat dopředu, aby měly pokojovou teplotu
  4. Smícháme si mascarpone s tvarohem. Potom přimícháme smetanu, Buenellu, přidáme cukr podle své chuti, mouku, a na závěr jedno vajíčko.
  5. Vše pořádně promícháme, nádivku vylijeme na korpus a dáme péct. Cheesecake je správně upečený - pokud je střed trošku třaslavý a okraje pevné.
  6. Po upečení jej necháme vychladnout v troubě při mírně pootevřených dvířkách.
  7. Na závěr si uděláme polevu - šlehačku si zahřejeme pod bod varu, a naházíme do ní na malé kousky polámanou čokoládu. Mícháme až do rozpuštění.
  8. Čokoládou polijeme vychladlý cheesecake, a dáme ho na noc do chladničky.  Krájíme ho až druhý den - tehdy ho i ozdobíme.

1 porce obsahuje

  • 442 kcal
  • 24 g sacharidů
  • 10 g bílkovin
  • 34 g tuků
chesecake
Mini pizza

Mini pizza 1 hodina 21.01.2023 Postup Smícháme si vodu, cukr, droždí a necháme 10 min. vzejít kvásek. Mezitím si...