Dlouhověkost není náhoda! Objevte projekt LONGEVITY 120 zde.

Masové koule s rajčatovou omáčkou a těstovinami

Masové koule s rajčatovou omáčkou a těstovinami

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený BrainMarket recepty (@brainmarketrecepty_cz)

Postup

  1. V míse smíchejte maso, vejce, hořčici, koření a najemno nakrájenou cibuli.
  2. Rukama důkladně promíchejte směs a poté přidejte strouhanku, aby těsto dobře drželo pohromadě.
  3. Z vypracovaného těsta vytvořte masové koule a obalte je ve strouhance.
  4. Masové koule pečte v horkovzdušné fritéze na 180 °C po dobu 15 minut.
  5. Mezitím si uvařte těstoviny podle návodu v osolené vodě s kapkou olivového oleje, aby se neslepily.
  6. Pro omáčku si do skleněné misky dejte 200 g rajčat, druhou polovinu cibule, sůl, pepř, česnek a zalijte olivovým olejem.
  7. Promíchejte a vložte do horkovzdušné fritézy na 180 °C na 8 minut.
  8. Na talíři podávejte těstoviny s masovými koulemi, polité rajčatovou omáčkou a posypejte pažitkou.

Diskuze (0)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: