Sušené ovoce a zelenina
Nejprodávanější








Meruňky jsou zdrojem vlákniny a minerálních látek, zejména železa, draslíku, hořčíku a fosforu....

Vroubkované jablečné kroužky jsou bohatým zdrojem vlákniny. Můžete použít jako...

Kustovnice čínská neboli goji je bohatým zdrojem vlákniny a minerálních látek, zejména vápníku...

Meruňky jsou zdrojem vlákniny a minerálních látek, zejména železa, draslíku, hořčíku a fosforu....

Švestky jsou bohatým zdrojem vlákniny a minerálních látek, zejména draslíku, železa a mědi....

Schizandra je jedna z nejcennějších bylin používaných v tradiční čínské a japonské medicíně. Je...

Sušené banány vám rychle dodají energii a mohou tak nahradit nezdravé sladkosti. Jsou bohaté na...

Červená řepa je zdrojem vlákniny a draslíku, který přispívá k činnosti nervové soustavy a svalů a...

Švestky jsou bohatým zdrojem vlákniny a minerálních látek, zejména draslíku, železa a mědi....

Červená řepa je zdrojem vlákniny a draslíku, který přispívá k činnosti nervové soustavy a svalů a...

Moruše je přírodní antioxidant s vysokým obsahem vitamínu C, který podporuje naši imunitu a...

Rozinky jsou významným přírodním antioxidantem a mají příznivý vliv na činnost oběhové soustavy a...

Chutné a zdravé plody goji v BIO kvalitě obsahují velké množství výživných látek prospěšných pro...

Sušené fíky jsou zdrojem vlákniny a celé řady minerálních látek, zejména vápníku, hořčíku, železa...

Kustovnice čínská neboli goji je bohatým zdrojem vlákniny a minerálních látek, zejména vápníku...

Třešňový prášek s vysokým obsahem vitamínu C a A pro posílení imunity a zdravého vidění. Ideální...

Kustovnice čínská neboli goji je bohatým zdrojem vlákniny a minerálních látek, zejména vápníku...

Prášek z pomalu sušených Mango plodů s vysokým obsahem vitamínů A a C. Ideální do receptů a...

Sušené banány vám rychle dodají energii a mohou tak nahradit nezdravé sladkosti. Jsou bohaté na...

Rozinky jsou významným přírodním antioxidantem a mají příznivý vliv na činnost oběhové soustavy a...
Sušené ovoce se získává díky různým metodám sušení, v rámci něhož se z ovoce extrahuje 15 – 20% vody. Oproti normálnímu ovoci se v jeho zmenšené sušené verzi nachází koncentrovanější množství všech prvků. Proto tak může jedna porce sušeného ovoce poskytnout velké procento doporučené denní dávky vitamínů a minerálních látek. Vzhledem ke své formě má delší trvanlivost a je navíc snadno přenositelnou svačinou pro každý den!