NOVINKA! Prémiový Grass-Fed kolagen! Více: ZDE
NOVINKA! BrainMax Omega 3 - Olej z tresčích jater! Více: ZDE
Za chvíli jsou Vánoce! Mrkněte na dárky! Více: ZDE

Proteinový kinder bueno cheesecake

Suroviny:

Korpus:

Krém:

  • 250 g polotučného tvarohu
  • 20 g pudinkoveho prášku
  • 1 vejce
  • lžička mouky
  • 20 g proteinu - vanilka, lískový oříšek, podle vaší chuti
  • 25 g erythritolu
  • 50 g ořechového másla - Buenella

Poleva:

Postup:

Připravíme si formu v průměru 18 cm. Nasekáme nebo rozmixujeme ořechy, poté i vločky na ovesnou mouku. Smícháme vše dohromady a vtlačíme do formy vystlané pečícím papírem. Dáme péct na 180 stupňů na 10 minut. Necháme vychladnout a mezitím si připravíme krém. Smícháme všechny suroviny na krém a nalijeme na korpus. Trochu poboucháme formou a zbavíme se tak vzduchových bublin. Pečeme na 155 stupňů cca 35 minut. Necháme uležet nejlépe přes noc v lednici. Ráno můžeme zdobit. Čokoládu s mlékem rozpustíme ve vodní lázni, nalejeme na cheesecake a ozdobíme. Použila jsem nasekané lískové ořechy, ale můžeme zdobit třeba i pekanovými.