Suroviny:
Postup:
Quinou nasypejte do osolené vody a přiveďte k varu. Po zhruba 8 minutách vypnětě sporák a sceďte. Cizrnu rozložte na plech, okořeňte, osolte a zakápněte olivovým olejem. Cizrnu promíchejte, aby se koření dostalo všude a dejte péct na 180 stupňů na cca 15 minut do křupava. Okurku, papriky, jarní cibulku, mango a 1/2 avokáda nakrájejte na malé kousky. Na zálivku si připravte lžíci kokosového octa, sůl, špetku pepře, kešu oříšky, citronovou šťávu, zhruba lžíci olivového oleje a 4 lžíce vody. Všechny ingredience hoďte do mixéru a rozmixujte do hladka. Připravte si velkou salátovou mísu a smíchejte v ní omytý polníček, nakrájenou zeleninu, quinou, pečenou cizrnu a hotovou krémovou zálivku. Všechny ingredience dobře promíchejte a hotový salát dejte vychladit do lednice.