Lotuskové cheesecake kostky

Suroviny:

Korpus:

Náplň:

  • 600 g krémového sýru
  • 125 g polotučného tvarohu
  • 2 vejce 
  • 2 lžíce kakaového pudinku
  • 70 g lotusek plus na dozdobení 
  • 20 g čekankového sirupu 

Postup:

Společně rozmixujeme ovesné vločky a Lotusky, přidáme rozpuštěné máslo a namačkáme do formy vyložené pečícím papírem. Pečeme na 180 stupňů zhruba 15 minut. Krémový sýr, tvaroh, vejce, pudink a čekankový sirup vyšleháme do krému. Následně přidáme rozemleté Lotusky a tento krém vlijeme na upečený korpus. Nahoře můžeme ještě dozdobit sušenkami. Pečeme zhruba 45 minut na 160 stupňů. Máme hotovo a přejeme dobrou chuť!