Moštárna Hoštětín

Moštárnu v Hostětíně uvedlo v roce 2000 do provozu občanské sdružení Tradice Bílých Karpat, aby přispělo k obnově tradičního ovocnářství i vytváření pracovních míst v příhraničním regionu. Nachází se v chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty. Základem našich produktů je čistá a neředěná jablečná šťáva vyráběná tradičním postupem z jablek pěstovaných místními zemědělci. Šťáva ze směsi místních odrůd se vyznačuje plnou, sladkokyselou chutí. Při výrobě jablečného moštu používají postupy, které v co největší míře uchovávají jeho přírodní charakter. Přírodní jablečná šťáva bez jakýchkoli přísad, umělých sladidel či filtrace zaručují kvalitní a opravdovou ovocnou chuť našich produktů. Více než ¾ produkce nesou osvědčení BIO – produkt ekologického zemědělství. Značka BIO garantuje spotřebiteli jak dodržení ověřeného výrobního postupu, tak kvalitu jablek, které do moštárny dodávají  ekologičtí zemědělci přednostně z Bílých Karpat.

 

Žádné produkty značky Moštárna Hoštětín nebyly nalezeny...