BrainMax Liquid Liposomal Resveratrol, Honey Melon, 200 mg, 250 ml Nejvstřebatelnější resveratrol s přírodními konzervanty, 25 dávek, doplněk stravy
Kód: 67320Související produkty
Detailní popis produktu
Resveratrol v nejvyšší kvalitě
Liposomální resveratrol představuje nejpokročilejší formu jednoho z nejlépe prozkoumaných polyfenolů. Každá dávka obsahuje 200 mg čistého resveratrolu obaleného v mikroskopických lipozomech s precizně řízenou velikostí. Tato technologie chrání resveratrol před degradací v trávicím traktu a umožňuje vyšší biologickou dostupnost oproti běžným formám. Stabilitu zajišťuje čistě přírodní konzervace z rostlinného glycerolu a standardizovaného rozmarýnového extraktu. Díky tomu máte jistotu, že přijmete resveratrol v té nejúčinnější možné formě.


Resveratrol je známý svým mimořádným potenciálem, ale jeho přirozená biologická dostupnost je velmi nízká. Běžně se do krevního oběhu dostane méně než 1 %. Moderní lipozomální technologie tento problém pomáhá řešit. Studie Davidov-Pardo & McClements (2014) a Baek et al. (2023) ukazují, že zapouzdření resveratrolu do fosfolipidových lipozomů výrazně zlepšuje jeho stabilitu, rozpustnost a vstřebávání. Díky tomu se do těla dostává větší množství účinné látky a její účinek trvá déle.

Až 20x lepší dostupnost!
Zatímco běžná forma resveratrolu se kvůli rychlé metabolizaci dostává do krevního oběhu jen minimálně, lipozomální enkapsulace přináší zlepšení. Některé studie ukazují, že zapouzdření resveratrolu do fosfolipidových liposomů může zvýšit jeho systémovou dostupnost až dvacetinásobně. Tato markantní změna je důsledkem hned několika efektů: ochrany před degradací v trávicím traktu, vyšší stability při průchodu žaludečním prostředím a efektivnějšího vstupu liposomů do střevních buněk díky jejich strukturní podobnosti s buněčnými membránami. Výsledkem je podstatně vyšší koncentrace resveratrolu v plazmě a větší množství účinné látky, které má organismus reálně k dispozici.
Richman, J., et al. (2014). Liposomal resveratrol for enhanced oral bioavailability. Journal of Controlled Release / International Journal of Pharmaceutics.
Naše lipozomální doplňky jsou přesně analyzovány na velikost a stabilitu, což zaručuje optimální vstřebávání živin. Používáme moderní technologii TEM, která umožňuje detailní vizualizaci a kontrolu struktury liposomů, aby si zachovaly své unikátní vlastnosti. Na rozdíl od jiných liposomálních produktů, které často nedosahují požadované stability nebo účinnosti, naše technologie garantuje, že resveratrol zůstane chráněn a vaše tělo jej dokáže maximálně využít.


Stabilitu našeho liposomálního resveratrolu zajišťuje propracovaná kombinace glycerolu a extraktu z rozmarýnu standardizovaného na 58 % kyseliny karnosové. Glycerol snižuje množství vody dostupné pro mikroorganismy a zároveň udržuje rozměry liposomů, čímž podporuje jejich stabilitu při zapouzdření účinné látky. Extrakt z rozmarýnu přináší ochranu před degradací, díky svým antioxidačním účinkům. Kvůli toho, a také tmavému sklu, máte jistotu bezpečného a účinného produktu po celou dobu trvanlivosti. Výsledkem je čisté složení bez potřeby syntetických konzervantů, které se obejde bez kompromisů v kvalitě.
Resveratrol je bioaktivní látka z řady polyfenolů, která se přirozeně nachází v hroznových slupkách nebo červeném víně. Dlouhodobě je studován a zkoumán, například doktorem Davidem Sinclairem, pro své jedinečné vlastnosti. Resveratrol přispívá k normální činnosti kardiovaskulárního systému. V liposomální formě je jeho využitelnost pro organismus na zcela nové úrovni.


Zdroje:
Davidov-Pardo, G., & McClements, D. J. (2014). Resveratrol encapsulation: Designing delivery systems to overcome solubility, stability and bioavailability issues. Trends in Food Science & Technology, 38(2), 88–103.
Mignet, N., Seguin, J., & Chabot, G. G. (2013). Bioavailability of polyphenol liposomes: A challenge ahead. Pharmaceutics, 5(3), 457–471.
Chimento, A., & De Amicis, F. (2019). Progress to improve oral bioavailability and beneficial effects of resveratrol. International Journal of Molecular Sciences, 20(6), 1381.
Baek, Y., Jeong, E. W., & Lee, H. G. (2023). Encapsulation of resveratrol within size-controlled nanoliposomes: Impact on solubility, stability, cellular permeability, and oral bioavailability. Colloids and Surfaces B: Biointerfaces, 224, 113205.
Neves, A. R., Martins, S., Segundo, M. A., & Reis, S. (2016). Nanoscale Delivery of Resveratrol towards Enhancement of Supplements and Nutraceuticals. Nutrients, 8(3), 131.
Silva, P. M., Gonçalves, C., Pastrana, L. M., Coimbra, M. A., Vicente, A. A., & Cerqueira, M. A. (2023). Recent advances in oral delivery systems of resveratrol: foreseeing their use in functional foods. Food & function, 14(23), 10286–10313.
Dávkování
10 ml denně (1 polévková lžíce)
Nutriční hodnoty
| Velikost dávky: 1 polévková lžíce | Množství v 1 dávce | %RHP* |
|---|---|---|
| Trans-Resveratrol | 200 mg | ** |
| Fosfolipidy | 1300 mg | ** |
* % denní referenční hodnoty příjmu
** denní referenční hodnota příjmu není stanovena
Složení: Voda, glycerol, fosfolipidy (1300 mg, RHP**) ze slunečnicového lecitinu, trans-resveratrol (200 mg, RHP**), aroma cukrového melounu, kyselina jablečná, extrakt z rozmarýnu (58% kyselina karnosová)(přírodní konzervant).
Vyráběno v České republice pro firmu BRAINMARKET s.r.o.
Skladování: Skladujte při teplotách od 2 do 21 °C, na suchém a tmavém místě. Po otevření uchovávejte v lednici.
Upozornění: Uchovávejte mimo dosah dětí! Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy, pokud není doporučeno lékařem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Dbejte na zdravý životní styl.
Velikost balení: 250 ml. Balení obsahuje 25 dávek.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Longevity |
|---|---|
| EAN: | 8595726815936 |
| Forma: | Tekutá |
| Název: | Resveratrol |
| Pro jedince řešící: | Srdce a cévy |
| Velikost balení: | 250 ml |
Výpis hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.