NOVINKA! Methyl Folát! Nejlépe vstřebatelná forma kyseliny listové! Více: ZDE
Kupujte, než se vyprodá! Slevy až 54% ! Nakupujte: ZDE
NOVINKA! Wellmax - certifikovaná BIO kosmetika z Alp! Nakupujte: ZDE

Fusilli z červené čočky s paprikovou omáčkou

Suroviny:

Postup:

Těstoviny z červené čočky vařte v osolené vodě 5 minut. Papriku pokapejte olivovým olejem upečte v celku v troubě na 200 téměř do černa. Nechte vychladnout a poté ji oloupejte. Do mixéru vložte oloupanou papriku spolu s výpekem z papriky, uzenou papriku, drcené rajčata, strouhaný parmazán, lžíci konopného oleje, špetku soli a pepře. Omáčku rozmixujte do hladka a prohřejte ji na pánvi spolu s uvařenými těstovinami. K hotové směsi přihoďte lístky z červené řepy, bazalku a dochuťte solí a pepřem. Při servírování nezapomeňte těstoviny pokapat konopným olejem a dozdobit hoblinkami parmazánu.

Do