NOVINKA! Methyl Folát! Nejlépe vstřebatelná forma kyseliny listové! Více: ZDE
Kupujte, než se vyprodá! Slevy až 54% ! Nakupujte: ZDE
NOVINKA! Wellmax - certifikovaná BIO kosmetika z Alp! Nakupujte: ZDE

Mrož cheesecake

Suroviny:

Korpus:

Náplň:

  • 250 g jemného tvarohu z vaničky
  • 200 g zakysané smetany
  • 2 vejce
  • 45 g lyofilizovaných jahod
  • 70 g xylitolu
  • 15 g škrob / pudinkový prášek
  • šťáva a kůra z 1/2 citronu

Na dokončení:

Postup:

Vločky rozmixujeme a smícháme všechny přísady na korpus. Formu lehce vymažeme olejem a spodek vyložíme pečicím papírem. Korpus lžící navrstvíme na spodek formy a dobře uhladíme. Lyofilizované jahody rozmixujeme na prášek a smícháme všechny suroviny na náplň. Poté náplň nalijeme na korpus a pečeme na 180° 25 min, poté snížíme teplotu na 160° a dopečeme ještě 15-20 min - zkontrolujeme zatřesením - uprostřed se musí lehce chvět (nesmí se přepéct jinak bude suchý). Cheesecake necháme úplně vychladnout a uložíme přes noc do ledničky. Druhý den polijeme rozpuštěnou čokoládou s mlékem, dáme na 30 min ještě do ledničky, ozdobíme jahodami a můžeme podávat.

do produktu dorta