Domácí langoše bez kynutí

Domácí langoše bez kynutí

1 hodiny
04.08.2022
DoReceptu1

Postup

  1. V míse smíchejte mouku, cukr, sůl, kypřící prášek a promíchejte.
  2. Ve vedlejší nádobě spojte všechny mokré suroviny - kefír, vejce a olej.
  3. Mokré suroviny přidejte k suchým a poradně promíchejte. Vznikne lepivé těsto.
  4. Potřete si lehce ruce olivovým olejem a 1/2 těsta vytvarujte do placky a osmahněte na rozpáleném ghí.
  5. Tvar placky můžete ještě na pánvi upravit, těsto je dost elastické.
  6. Než se langoše usmaží tak prolisujte česnek a smíchejte s olivovým olejem.
  7. Touto směsí potřete langoše, poté přijde vrstva kečupu a hromada sýru.
  8. TIP: Pokud máte rádi ostřejší jídla, doporučujeme pálivou verzi kečupu.