Sens - Křupaví pražení cvrčci ve zkumavce, wasabi, 20 g *CZ-BIO-003 certifikát
Kód: 60015Související produkty
Detailní popis produktu
Sens - Křupaví pražení cvrčci ve zkumavce, wasabi, 20 g
Pražení cvrčci jsou fantasticky křupaví. Oproti chipsům nejsou smažení a jsou plní proteinu a dalších minerálů. Cvrčci možná vyděsí, pobaví, ale hlavně zachutnají. Zábavný dárek pro přátele, děti nebo třeba šéfa. Skvělé překvapení pro muže, který už má všechno. Správná výzva pro dobrodružnou superženu.
Cvrčci se chovají na cvrččí farmě v kontrolovaném prostředí. Mají dostatek volného prostoru, protože jsou zvyklí žít v hustých populacích i ve volné přírodě. V krmení se nepoužívají žádná antibiotika. Před každou sklizní se cvrčci ochladí, čímž se uloží k zimnímu spánku, podobně jako hmyz, který je v zimě v přírodě vystaven chladnému počasí. Cvrččí chov považujeme za moderní a udržitelné farmaření budoucnosti!.
Co je to cvrččí protein?
Nejvíce výživný a zároveň nejvíce udržitelný zdroj bílkovin. Všichni ho doposud přehlíželi. Ty už ale nemusíš. Přečti si, proč je cvrččí protein například pro Organizaci spojených národů bílkovinou budoucnosti.



Složení
Cvrčci (acheta domesticus) (87 %), bio slunečnicový olej lisovaný za studena, sůl, dextróza, maltodextrin, křenový prášek wasabi, kvasnicový extrakt, cibule, pórek, hořčice, cukr, přírodní aroma.
Výživové údaje
|
Výživové údaje |
100 g |
|
Energetická hodnota |
1601 kJ/383 kcal |
|
Tuky |
23 g |
|
-z toho nasycené mastné kyseliny |
7 g |
|
Sacharidy |
8 g |
|
-z toho cukry |
2 g |
|
Vláknina |
8 g |
|
Bílkoviny |
59 g |
|
Sůl |
2,1 g |
Upozornění
Konzumace cvrčků může lidem alergickým na měkkýše, korýše či roztoče vyvolat alergickou reakci. Může obsahovat stopy dalších ořechů, sezamu, sóji a hořčice. Skladujte v suchu, chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření ihned zkonzumujte. CZ-BIO-003
Balení
20 g
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Sladké a slané snacky |
|---|---|
| EAN: | 4260624011806 |
| obsah balení: | 20 g |
| Položka byla vyprodána… | |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.