Veganská slanina

Veganská slanina

1 hodina
07.02.2023
Veganska slanin a

Postup

  1. Kousky vegan nudliček smíchejte s uzenou solí a uzenou paprikou a zalijte vroucí vodou. Dobře promíchejte. Ujistěte se, že všechny kusy vegan nudliček byly pokryty tekutinou. Nechte 2 minuty odležet. Jednou za čas promíchejte.
  2. Sceďte vegan protein nudličky.
  3. Veganské nudličky smažte na kokosovém tuku při středně vysoké teplotě. Ujistěte se, že nudličky často převracíte. Takto pokračujte, dokud kousky nejsou zlaté a křupavé a většina tekutiny se neodpaří.
  4. Pokud chcete, aby byl výrobek červenější, můžete přibližně 1/10 vody nahradit šťávou z červené řepy.

Návrh na podávání:

 Slouží jako topping téměř ke všemu. Dodává příjemnou slanou a kořeněnou chuť, navíc je křupavý!

Doporučené skladování:

Slanina, která nebyla smažená, může být uložena v lednici v uzavřené nádobě po mnoho dní. – Po usmažení při skladování rychle změkne !