Vyválené listové těsto obdélníkového tvaru rozkrojte na půl.
Vzniknou dva čtverce a jeden z nich potřete malinovým kešu krémem.
Čerstvé maliny rozmačkejte vidličkou a smíchejte s chia semínky.
Rozmačkanou malinovou směs rozetřete na vrstvu malinového kešu krému.
Zbylou polovinou listového těsta přikryjte potřenou část. Takto připravené uprostřed promazané těsto nakrájejte zhruba na 1,5 cm pásky a stočte do tvaru šneka.
Šneky rozprostřete na plech s pečícím papírem, potřete rozšlehaným vejcem a posypejte kokosovým cukrem.
Šneky pečte zhruba 20 minut na 180 stupňů.
Po vytažení z trouby je lehce pocákejte polevou, kterou vytvoříte roztopením bílé čokolády s kokosovým cukrem a menší lžičkou malinového kešu krému.