🎁 Hledáte inspiraci na letošní Vánoce? Prohlédněte si naše tipy.

Sonnentor - Koriandr nať, BIO, 15 g *CZ-BIO-002 certifikát *CZ-BIO-002 certifikát

Kód: 6452/1242
79 Kč
Skladem (>5 ks)
Možnosti doručení

Koriandr – někteří ho milují, jiní se s jeho chutí neztotožní. Je mnohostranně použitelný jako téměř žádné koření.

Detailní informace

500 tis.+ spokojených klientů
500 tis. + spokojených
klientů
10 000+ ověřených recenzí
10 000+ ověřených
recenzí produktů
Odborné poradenství
Odborné poradenství
Jsme zkušení. Rádi poradíme!
Testujeme, co prodáváme
Testujeme, co prodáváme
Ověřujeme vysokou kvalitu produktů.

Detailní popis produktu

Sonnentor - Koriandr nať, BIO, 15 g

Co mají perník a kari společného? Koriandr – někteří ho milují, jiní se s jeho chutí neztotožní. Přesto předtím, než se člověk stane nebo nestane jeho milovníkem, měl by bezpodmínečně ochutnat jeho semínka (botanicky správně: plody) a lístky, neboť ty se na patře rozvíjí naprosto rozdílně. Koriandr je mnohostranně použitelný jako téměř žádné koření. Pokud si ho člověk oblíbí, rychle pochopí, proč je toto koření ve zbytku světa mimo evropské hranice tolik ceněno. Existují arabské, indické i africké pokrmy a čaje, které mají díky němu skvělou chuť. Listy mají svěží, organicky mýdlovou chuť a výborně se hodí do thajského kari, vietnamského Pho (nudlové polévky), ale také do peruánského Ceviche (syrová ryba s citronem a koriandrem). Semínka mají naproti tomu kořeněno-dřevité aroma se sladko-peprným tónem, které se hodí stejně dobře do perníku nebo jablečného kompotu jako do indického kari. Pozor, existuje zde možnost závislosti.

TIP: Dávkovat po špetkách, neboť koriandr má velmi intenzivní chuť.

Využití

Kari, zelenina, zapékání, vegetariánská jídla, dušené maso, polévky, jídla z jednoho hrnce, chléb.

Složení

100% koriandr bio

Skladování

Skladovat v suchu a chladu.

Velikost balení

15 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Omáčky, dochucovadla, koření
EAN: 9004145003804
Velikost balení: 15 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: