Marinované veganské protein nudličky

Marinované veganské protein nudličky

1 hodina
07.02.2023
marinovane maso
 

Postup

  1. V misce smíchejte vodu, olej, koření a jablečný ocet. Přidejte Veganské protein nudličky a dobře promíchejte. Přikryjte a nechte 15 minut odležet. Občas promíchejte.
  2. Tip: – můžete také vše smíchat v sáčku a poté vakuově zabalit pro delší trvanlivost v lednici
  3. Asi po 15 minutách jsou nudličky připraveny k jídlu. Po upečení však budou pevnější a křupavé.
  4. Marinované nudličky krátce opečte při vysoké teplotě. Během opékání zhodnoťte, zda není potřeba přidat více tuku – použijte olej nebo kokosový olej.
  5. Když jsou nudličky zlaté a křupavé, jsou připraveny k podávání.

Široká škála použití: 

Opečené a okořeněné nudličky můžete použít do salátu, jako přílohu na pizzu, jako náplň do pity, do kebabu, do polévky, jako snack – co vás napadne! Pokud chcete, aby byl výrobek barevnější, můžete část vody nahradit šťávou z červené řepy nebo něčím podobným.

Doporučené skladování:

Uchovávejte ve vakuovém sáčku nebo uzavřené nádobě v lednici po dobu 1-2 týdnů. Marinovaný produkt je vhodný i ke zmrazení.

 

Tipy na různé variace koření: 

TEPLÁ:

BAREVNÁ:

  • 0,5 polévkové lžíce koření Garam Masala
  • 0,5 polévkové lžíce pažitky nebo petrželky nasekané nebo sušené

EXOTICKÁ:

  • 0,5 polévkové lžíce koření Ras el Hanout
  • 0,5 polévkové lžíce pomerančového džusu 

OSTRÁ KOŘENĚNÁ: