NOVINKA! BrainMax Pure HHC & CBD! Více: ZDE
20 % SLEVA! Na všechny produkty BrainMax Pure! Více: ZDE
NOVINKA: Brainmax Pure protein cookies! Více: ZDE

MOŠTÁRNA HOŠTĚTÍN - Ocet jablečný BIO, 500ml *CZ-BIO-001 certifikát

Kód: 17045
72 Kč
Momentálně nedostupné
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Zdravá náhrada klasického kvasného octa. Voní po jablkách a má příjemně nakyslou chuť.

Detailní informace

Rychlá expedice
Rychlá expedice
Produkty máme opravdu skladem.
Odborné poradenství
Odborné poradenství
Jsme zkušení. Rádi poradíme!
Testujeme, co prodáváme
Testujeme, co prodáváme
Ověřujeme vysokou kvalitu produktů.
Doprava zdarma
Doprava zdarma
Při nákupu nad 1 500 Kč.

Detailní popis produktu

MOŠTÁRNA HOŠTĚTÍN - Ocet jablečný BIO

Nefiltrovaný a a tepelně neošetřovaný jablečný ocet v bio kvalitě je vyráběn v Hoštětíně kvašením jablečného vína z vlastních zdrojů. Vyrábí se bez přidání kvasinek či bakterií octového kvašení. Díky tomu, že je tepelně neupravený, je nejen skvělou potravinou pro milovníky zdravého životního stylu, ale také pro vitariány, kteří jí výhradně syrovou stravu.

Jablečný ocet má široké využití v kuchyni, ale i třeba v péči o vlasy. Při vaření se používá především do receptů studené kuchyně, ale můžete jej použít všude tam, kde klasický ocet. Poslouží jako základ na salátovou zálivku a přidá kyselý chuťový tón všude tam, kde je potřeba. Můžete jej použít i jako oplach na vlasy. Využívá se při takzvané "no poo" metodě mytí vlasů.

Složení

100 % kvasný jablečný ocet*. Obsah kyseliny octové 5%. Sediment a zákal jsou znakem přírodního charakteru nápoje.*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Skladujte v suchu.

Výživové údaje na 100 ml

Energetická hodnota 65 kJ / 16 kcal
Tuky: 0,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,0 g
Sacharidy: 0,5 g
z toho cukry: 0,5 g
Bílkoviny: 0,1 g
Sůl: 0,1 g

Zebra BIO EU BIO CZ-BIO-001

Balení

500 ml

Doplňkové parametry

Kategorie: Octy
Hmotnost: 0.948 kg
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: