Dlouhověkost není náhoda! Objevte projekt Longevity 120
Sonnentor Ředkvička, semínka k nakličování, BIO, 120 g *CZ-BIO-002 certifikát
Kód: 65001Rychlá expedice
Produkty máme opravdu skladem.
Odborné poradenství
Jsme zkušení. Rádi poradíme!
Testujeme, co prodáváme
Ověřujeme vysokou kvalitu produktů.
Doprava zdarma
Při nákupu nad 1 500 Kč.
Související produkty

BrainMax Pure Salsa, 220 g Omáčka z čerstvých rajčat dochucená cibuli chili a koření
Skladem
(>5 ks)
99 Kč

Množstevní sleva
BrainMax Pure Proteinové těstoviny z červené čočky, spirály, BIO, 250 g *CZ-BIO-001 certifikát
Skladem
(>5 ks)
69 Kč
Detailní popis produktu
Sonnentor Ředkvička, semínka k nakličování, BIO, 120 g
Máte chuť na něco pikantnějšího? Díky klíčkům ředkvičky nezůstane vaše jídlo přízemním!
Využití
Aromatické klíčky se hodí především k přípravě salátů, dipů, pomazánek nebo jen tak na chleba s máslem.
Složení
Ředkvička bio (Raphanus sativus var. sativus)
Příprava
Doba namáčení: 6-8 hodin
Doba klíčení: 5-8 dní
Proplachování vodou: 2-3x denně
Ideální teplota:18-20 °C
Doporučené vybavení: nakličovací sklenice
Před konzumací ještě jednou propláchnout vodou. Výhonky by se měly co nejdříve zkonzumovat nebo uchovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici.
Skladování
Skladovat v suchu a chladu.
Velikost balení
120 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Potraviny |
---|---|
EAN: | 9004145001107 |
Velikost balení: | 120 g |

Množstevní sleva
BrainMax Pure Chia Seeds, Chia semínka BIO, 250 g *CZ-BIO-001 certifikát
Momentálně nedostupné
89 Kč

BrainMax Pure Celtic Sea Salt, Dry, Keltská mořská sůl, suchá, 1000 g Keltská mořská sůl
Momentálně nedostupné
249 Kč

BrainMax Pure Celtic Sea Salt, Dry, Keltská mořská sůl, suchá, 500 g Keltská mořská sůl
Momentálně nedostupné
139 Kč

BrainMax Pure Celtic Sea Salt, Moist, Keltská mořská sůl, vlhká, 1000 g Keltská mořská sůl
Skladem
(>5 ks)
219 Kč

BrainMax Pure Cetlic Sea Salt, Moist, Keltská mořská sůl, vlhká, 500 g Keltská mořská sůl
Momentálně nedostupné
119 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář