🎁 Hledáte inspiraci na letošní Vánoce? Prohlédněte si naše tipy.
Coffee by Jiří Langmajer - Arabica Blend, 500 g, Zrno Zrnková káva. Směs nejkvalitnějších odrůd Arabik
Kód: 49279500 tis. + spokojených
klientů
10 000+ ověřených
recenzí produktů
Odborné poradenství
Jsme zkušení. Rádi poradíme!
Testujeme, co prodáváme
Ověřujeme vysokou kvalitu produktů.
Související produkty
Detailní popis produktu
Coffee by Jiří Langmajer - Arabica Blend, 500 g, Zrno
- Odrůdy káv Typica se vždy umísťují na nejvyšších pozicích v hodnocení kvality a chutí. Směs obohatí o tóny sladkého ovoce a neopakovatelnou až jemně florální vůni.
- Brazilská káva Cerrado dodává blendu příjemný čokoládově hořký chuťový podtext.
- Výběrová káva z Kolumbie podtrhuje chuťovou stabilitu výsledné směsi.
- Jsem přesvědčen, že výsledná symfonie chutí, kde každá z použitých káv má svoji jasně danou roli, je ve výsledku ještě zajímavější.

Nejvhodnější čas na kávu?
Pokud máte kávu jako jeden ze zdrojů energie během dne zaměřte se na konkrétní hodinu. Během dne totiž dochází se kolísání hladiny kortizolu a v případě, že si dáte kávu ve chvíli, kdy je hladina kortizolu na vrcholu, můžete tím narušit normální ranní produkci kortizolu a zatěžovat nadledvinky. Hladina kortizolu vyvrcholí kolem 8:30, poté začne klesat a kolem poledne jeho hladina znovu stoupne. Takže 9:30 až 11:00 je nejvhodnějším časem pro maximální využití kofeinu.


Nákupem podpoříte i české lesy #stromzaobjednavku!
Složení: Langoš blend 100% arabica.
Země původu: Brazílie, Mexiko, Kolumbie
Skladování: Uchovávejte v suchu, chladu a nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Hmotnost: 500 g
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Káva |
|---|---|
| EAN: | 8595726805845 |
| Forma: | Zrno |
| Typ: | Zrnková káva |
| Velikost balení: | 500 g |
| Výrobce: | Michael Caffé |
| Položka byla vyprodána… | |
5,0
2 hodnocení
Přidat hodnocení
5
4
3
2
1
Výpis hodnocení
5
MV
Miloslava Vlčková
Moc mě baví vůně i plná a vyvážená chuť této kávy.
MH
Michaela Haluzíková
(Administrátor)
Krásný den, Miloslavo,
děkuji za Vaše krásná slova! 😊 Jsem ráda, že si vůni i chuť této kávy užíváte. Ať Vám každý šálek přinese radost!
Mějte se krásně, Míša 💛
5
DB
Dana Bartošová
POZOR! Káva "JL 3666" je velice chutná a návyková☺.
Dlouho jsem hledala kávu, která není kyselá a je takto vyvážená.
MH
Michaela Haluzíková
(Administrátor)
Krásný den, Dano,
moc děkuji za Vaše nadšená slova! 😊 Těší mě, že jste konečně našla kávu, která Vám chuťově sedí. A ano, chápu, ta „návykovost“ je u ní vážně nebezpečná! 😄 Ať Vám každý šálek dělá radost.
Mějte se krásně, Míša 💛
Výpis diskuzí
VJ
Káva
Vojtěch Jány
Dobrý den, potřeboval bych radu ohledně kávy a její chuti z vašeho sortimentu, potřeboval bych nekyselou kávu. Jelikož mám kávu z vašeho e shopu s názvem Woseba 100% arabica a ta kyselá je. Děkuji za doporučení, hezký den.
Dobrý den,
děkuji Vám za zprávu i důvěru při výběru kávy z našeho sortimentu. Pokud hledáte kávu s jemnou, nekyselou chutí, ráda Vám pomohu s doporučením.
Kyselost kávy může být ovlivněna několika faktory – od druhu zrna (např. arabica bývá obecně jemnější, ale může mít vyšší aciditu), přes způsob pražení až po konkrétní původ a zpracování.
Z našeho sortimentu Vám mohu doporučit Coffee by Jiří Langmajer – Arabica Blend, která je pražená na středně tmavý stupeň, a výsledná chuť je tak vyvážená, jemně hořká s nižší aciditou. Tento blend je skvělý pro ty, kdo preferují hladkou, plnou chuť bez výrazné kyselosti, jakou můžete cítit u světleji pražených káv nebo některých jednodruhových arabik.
Pokud Vám káva Woseba přišla příliš kyselá, pak věřím, že tento typ pražení a pečlivě vybraný blend pro Vás bude příjemnější volbou. Přeji hezký den, Martina.
