🎁 Hledáte inspiraci na letošní Vánoce? Prohlédněte si naše tipy.

Sonnentor Pepř černý mletý, BIO, 500 g *CZ-BIO-002 certifikát

Kód: 65889
Akce Výprodej BIO VEGAN Nelze aplikovat slevový kód
769 Kč –16 %
109128 230412 0638 yihht9rj8h3cagnjx large ezgif.com webp to jpg converter
769 Kč –16 % 640 Kč
Skladem (1 ks)
Možnosti doručení

Pepř je více než jenom kýchací prášek. Sušená neloupaná zrníčka semínek pepře mají jemnou ovocnou vůni a intenzivní ostrou pronikavou chuť. Ovoce se sklízí těsně před jeho úplným dozráním a poté se suší. Černý pepř je mnohostranně využitelný a používá se celý, drcený nebo čerstvě mletý. Zjemňuje a zostřuje jak pikantní, tak sladké pokrmy: saláty, dresingy, čerstvé těstoviny, maso, ryby i perník. Přesně víme, kde náš pepř roste.

Detailní informace

500 tis.+ spokojených klientů
500 tis. + spokojených
klientů
10 000+ ověřených recenzí
10 000+ ověřených
recenzí produktů
Odborné poradenství
Odborné poradenství
Jsme zkušení. Rádi poradíme!
Testujeme, co prodáváme
Testujeme, co prodáváme
Ověřujeme vysokou kvalitu produktů.

Detailní popis produktu

Sonnentor Pepř černý mletý, BIO, 500 g

Pepř je více než jenom kýchací prášek. Sušená neloupaná zrníčka semínek pepře mají jemnou ovocnou vůni a intenzivní ostrou pronikavou chuť. Ovoce se sklízí těsně před jeho úplným dozráním a poté se suší. Černý pepř je mnohostranně využitelný a používá se celý, drcený nebo čerstvě mletý. Zjemňuje a zostřuje jak pikantní, tak sladké pokrmy: saláty, dresingy, čerstvé těstoviny, maso, ryby i perník. Přesně víme, kde náš pepř roste.

Využití

Pomazánky, jídla z jednoho hrnce, kari, dušené maso, ryby, čerstvý sýr, drůbež, grilování, zelenina, luštěniny, brambory, jehněčí maso, mořské plody, těstoviny, hovězí maso, rizoto, zvěřina, pečené maso

Složení

Pepř černý bio

Skladování

Skladovat v suchu a chladu.

Velikost balení

500 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Omáčky, dochucovadla, koření
EAN: 9004145984530
Velikost balení: 500 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: