🎁 Hledáte inspiraci na letošní Vánoce? Prohlédněte si naše tipy.

Explore Cuisine Edamame & Mung Bean Fettuccine, 200 g Pouze dvě čistě rostlinné složky, skvělá chuť a perfektní textura

Kód: 67593
BIO VEGAN Bez lepku Nelze aplikovat slevový kód
69 Kč
Momentálně nedostupné
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Fettuccine z edamame a mungo fazolí jsou bezlepkovou alternativou klasických těstovin s vysokým obsahem bílkovin a vlákniny. Obsahují pouze dvě přírodní suroviny a jsou vhodné i pro vegetariány. Vaří se na perfektní al dente konzistenci a nerozvaří se.

Detailní informace

500 tis.+ spokojených klientů
500 tis. + spokojených
klientů
10 000+ ověřených recenzí
10 000+ ověřených
recenzí produktů
Odborné poradenství
Odborné poradenství
Jsme zkušení. Rádi poradíme!
Testujeme, co prodáváme
Testujeme, co prodáváme
Ověřujeme vysokou kvalitu produktů.

Detailní popis produktu

Bezlepkové fettuccine z edamame a mungo fazolí 

Fettuccine jsou vyrobeny pouze ze dvou ingrediencí – bio edamame a bio mungo fazolí. Tato nutričně bohatá těstovina obsahuje na jednu porci 21 g bílkovin a 12 g vlákniny, což z ní činí ideální volbu pro aktivní životní styl. Díky svému přirozenému složení je vhodná pro vegetariány, celiaky i všechny, kdo hledají kvalitní alternativu klasických těstovin. Těstoviny se snadno připravují, vždy si zachovají skvělou strukturu a nikdy se nerozvaří. Výborně se hodí do teplých pokrmů i salátů a dodají jídlu výjimečnou chuť i výživu.

Příprava

Přiveďte k varu 2 l vody. Přidejte těstoviny a snižte teplotu, vařte po dobu 5-7 minut.

Složení

BIO mouka z fazolí edamame (zelené sójové boby) (95 %), BIO mouka z fazolí mungo (5 %).

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 1 360 kJ / 325 kcal
Tuky
6,9 g
- z toho nasycené mastné kyseliny
1,3 g
Sacharidy 11,3 g
- z toho cukry 6,3 g
Bílkoviny 42,3 g
Sůl
0,02 g
Vláknina 24,4 g

Balení

200 g 

Doplňkové parametry

Kategorie: Rýže, těstoviny a luštěniny
EAN: 7640164291352
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: