🎁 Hledáte inspiraci na letošní Vánoce? Prohlédněte si naše tipy.

Sonnentor Smokey Salt, zauzená mořská sůl, 150 g

Kód: 65475
139 Kč
Momentálně nedostupné
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Tato uzená sůl s tóny béžové až světle zlatavé barvy má výbornou uzenou chuť a příjemně voní po šunce. Dle staré udírenské tradice se zušlechťuje v malé udírně v německém pohoří zvaném Švábská Alba. Aby její chuť mohla vyzrát v jemném kouři z jedlového a bukového dřeva, ponechává se tato původní mořská sůl v udírně po dobu 6-7 dní. Dokonale se hodí k míchaným vejcím, houbovým pokrmům, dušenému masu, sendvičům, grilovaným pokrmům, rybám i čočce s těstovinami

Detailní informace

500 tis.+ spokojených klientů
500 tis. + spokojených
klientů
10 000+ ověřených recenzí
10 000+ ověřených
recenzí produktů
Odborné poradenství
Odborné poradenství
Jsme zkušení. Rádi poradíme!
Testujeme, co prodáváme
Testujeme, co prodáváme
Ověřujeme vysokou kvalitu produktů.

Detailní popis produktu

Sonnentor Smokey Salt, zauzená mořská sůl, 150 g

Tato uzená sůl s tóny béžové až světle zlatavé barvy má výbornou uzenou chuť a příjemně voní po šunce. Dle staré udírenské tradice se zušlechťuje v malé udírně v německém pohoří zvaném Švábská Alba. Aby její chuť mohla vyzrát v jemném kouři z jedlového a bukového dřeva, ponechává se tato původní mořská sůl v udírně po dobu 6-7 dní. Dokonale se hodí k míchaným vejcím, houbovým pokrmům, dušenému masu, sendvičům, grilovaným pokrmům, rybám i čočce s těstovinami

Využití

Pomazánky, jídla z jednoho hrnce, chléb, dipy, vejce, dušené maso, drůbež, grilování, zelenina, luštěniny, brambory, jehněčí maso, těstoviny, hovězí maso, pečené maso, jídla z obilovin, dýně / cuketa, zapékání, pikantní štrúdl, salát, vepřové maso, polévky, vegetariánská jídla

Složení

Uzená sůl

Skladování

Skladovat v suchu a chladu.

Velikost balení

150 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Omáčky, dochucovadla, koření
EAN: 9004145007888
Velikost balení: 150 g
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: