🎁 Hledáte inspiraci na letošní Vánoce? Prohlédněte si naše tipy.

Dobře živeni - Melissa Joulwanová

Kód: 6452/31
359 Kč
Skladem (2 ks)
Možnosti doručení

Díky této knize zjistíte, že podstatou paleostravy není to, co musíme vynechat, ale to, co získáváme: zdraví, vitalitu, optimismus a nezapomenutelná jídla, o něž se dělíme s těmi, které milujeme.

Detailní informace

500 tis.+ spokojených klientů
500 tis. + spokojených
klientů
10 000+ ověřených recenzí
10 000+ ověřených
recenzí produktů
Odborné poradenství
Odborné poradenství
Jsme zkušení. Rádi poradíme!
Testujeme, co prodáváme
Testujeme, co prodáváme
Ověřujeme vysokou kvalitu produktů.

Detailní popis produktu

Dobře živeni - Melissa Joulwanová

Co vám schází k tomu, abyste se stali šéfkuchařem na bázi palea či Whole30 ve vlastní kuchyni? Vlastně nic moc! Melissa vás provede vařením od úplného začátku, ukáže vám postupy, nářadí a suroviny, které potřebujete. Tato milá a bezprostřední Američanka nás ohromila svým bezprostředním stylem, takže očekáváme, že i vy si při čtení budete připadat, že sedí u vás v kuchyni a s úsměvem a elegancí vám vysvětluje, jak vykouzlit z mletého masa tucet jídel, a to pouze s pomocí drobných úprav.

Takovou průvodkyni bychom v kuchyni potřebovali všichni. Pozvěte ji tedy na večeři, nechte si od ní poradit. Zahrajte si její oblíbenou hru: jak by to šlo jinak? A pořiďte si stopky. Budete je potřebovat! Musíte si přece změřit, kolik toho stihnete uvařit během hodinky. Závod v kuchyni může být (zvláště s těmi stopkami) legrace. Co vám tato kniha dá? Vrátí vám chuť a vášeň k vaření. Melissa je dohazovačka, která zařídí, aby mezi vámi a vaší kuchyní přeskočila jiskra.

Název původní knihy: Well Fed: Paleo Recipes for People Who Love to Eat

Překladatel: Sylva Ficová

Edice: Fit & Food

Počet stránek: 176

Počet ilustrací: 256

Vazba: Brožovaná

Barevnost: Plnobarevná

ISBN: 9788087270905

Formát: 216 × 216 mm

Doplňkové parametry

Kategorie: Knihy
EAN: 9788087270905

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: