NOVINKA! Prémiový Grass-Fed kolagen! Více: ZDE
NOVINKA! BrainMax Omega 3 - Olej z tresčích jater! Více: ZDE
Za chvíli jsou Vánoce! Mrkněte na dárky! Více: ZDE

Domácí langoše bez kynutí

Suroviny:

(Na 2 středně velké langoše)

Těsto:

Na vrch:

  • Strouhaný sýr
  • Kečup
  • Stroužek česneku
  • 2 lžíce olivového oleje.

Postup:

V míse smíchejte mouku, cukr, sůl, kypřící prášek a promíchejte. Ve vedlejší nádobě spojte všechny mokré suroviny - kefír, vejce a olej. Mokré suroviny přidejte k suchým a poradně promíchejte. Vznikne lepivé těsto. Potřete si lehce ruce olivovým olejem a 1/2 těsta vytvarujte do placky a osmahněte na rozpáleném ghí. Tvar placky můžete ještě na pánvi upravit, těsto je dost elastické. Než se langoše usmaží tak prolisujte česnek a smíchejte s olivovým olejem. Touto směsí potřete langoše, poté přijde vrstva kečupu a hromada sýru. Tip: Pokud máte rádi ostřejší jídla, doporučujeme pálivou verzi kečupu.

DoReceptu1