NOVINKA! Methyl Folát! Nejlépe vstřebatelná forma kyseliny listové! Více: ZDE
Kupujte, než se vyprodá! Slevy až 54% ! Nakupujte: ZDE
NOVINKA! Wellmax - certifikovaná BIO kosmetika z Alp! Nakupujte: ZDE

Tarhoňa s brokolicí a buvolí mozzarellou

Suroviny:

Na omáčku:

  • 1/2 menší cibule
  • 1/3 lžičky sušeného česneku
  • 1 lžíce rajčatového protlaku
  • 3 sušená rajčata
  • 150 ml rajčat z plechovky
  • pár lístků čerstvé bazalky
  • 1/2 lžičky coconut aminos
  • sůl a pepř dle chuti

Postup:

Tarhoňu uvařte v osolené vodě 8 minut, poté sceďte a dejte stranou. Na omáčku jako první nakrájejte cibuli na jemno a osmahněte na troše ghí. Přidejte zbytek ingrediencí, pořádně promíchejte a nechte chvilku prohřát. Poté omáčku rozmixujte do hladka, vraťte na pánev a přidejte uvařenou tarhoňu. Dle chuti můžete dochutit solí a přimíchat čerstvou rukou. Hotovou tarhoňu přendejte do misky a na vrch dejte uvařenou brokolici v osolené vodě, kterou ještě trochu po uvaření osmahněte na troše ghí. Na závěr rozkrojte mozzarellu, posypejte celý pokrm konopným semínkem a zakápněte olivovým olejem.

Do - tarhonya 2