🎁 Hledáte inspiraci na letošní Vánoce? Prohlédněte si naše tipy.

Sonnentor Vanilka extrakt, éterický olej, BIO, 5 ml *CZ-BIO-002 certifikát

Kód: 65838
269 Kč
Skladem (>5 ks)
Možnosti doručení

Přírodní vanilkový extrakt je získáván extrakcí a bez námahy s ním vyčarujete dezerty s hřejivým aromatem vanilkových lusků. Ať už vsadíte na poctivou vanilkovou zmrzlinu, lahodný koláč nebo si na talíř naložíte exotiku karibské kuchyně, se 100% přírodním vanilkovým extraktem rozhodně nešlápnete vedle.

Detailní informace

500 tis.+ spokojených klientů
500 tis. + spokojených
klientů
10 000+ ověřených recenzí
10 000+ ověřených
recenzí produktů
Odborné poradenství
Odborné poradenství
Jsme zkušení. Rádi poradíme!
Testujeme, co prodáváme
Testujeme, co prodáváme
Ověřujeme vysokou kvalitu produktů.

Detailní popis produktu

Sonnentor Vanilka extrakt, éterický olej, BIO, 5 ml

Přírodní vanilkový extrakt je získáván extrakcí a bez námahy s ním vyčarujete dezerty s hřejivým aromatem vanilkových lusků. Ať už vsadíte na poctivou vanilkovou zmrzlinu, lahodný koláč nebo si na talíř naložíte exotiku karibské kuchyně, se 100% přírodním vanilkovým extraktem rozhodně nešlápnete vedle.

Použití

5–10 kapek na 250–500 ml tekutiny nebo hmoty. Éterické oleje neobsahují tuky a nerozpouští se ve vodě, musí se proto před použitím smíchat s jednou z těchto surovin: tuky a oleje, máslo, smetana, žloutek, hořčice, majonéza, ocet, sójová omáčka, citronová šťáva, sirup, med, cukr, sůl, alkohol. Poté vmíchat do zbylé hmoty. Do teplých pokrmů přidejte až krátce před servírováním, do pečení lehce zvyšte dávkování, aby chuť zůstala i po tepelné úpravě intenzivní.

Nikdy neužívejte neředěné. Dráždí sliznice. Vysoce koncentrované. Intenzivní chuť a účinek.

Složení

Voda, vanilka lusk bio 25 %, líh bio 45 % vol.

Skladování

Skladovat v suchu a chladu.

Velikost balení

5 ml

Doplňkové parametry

Kategorie: Omáčky, dochucovadla, koření
EAN: 9004145170025
Velikost balení: 5 ml

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: