C&L Bio čokoláda Sea Salt & Vegan Caramel, 80g *CH-BIO-006 certifikát
Kód: 44151



Související produkty
Detailní popis produktu
C&L Bio čokoláda Sea Salt & Vegan Caramel, 80g
Bio&vegan&fair trade čokoláda se vyznačuje neodolatelnou kombinací krémové čokolády, karamelu a mořské soli. To se nedá vysvětlit, tu extázi musíte zažít na vlastní chuťové pohárky!
Lahodná čokoláda se vyrábí ve Švýcarsku. Kakao pochází z Peru a Dominikánské republiky. Třtinový cukr pochází z Paraguaye a Kostariky. Vanilkový bourbon pochází z Madagaskaru. Chocolate and Love získala několikrát ocenění v soutěži Great Taste Awards.
Bio čokolády Chocolate and Love se vyrábí s akcentem na 100% fair trade, ekologické zemědělství a udržitelný rozvoj přirozené biosféry.
Složení
Kakaová hmota*, třtinový cukr*, kousky karamelu* 10 % (třtinový cukr*, fruktóza*), kakaové máslo*, celý třtinový cukr*, mořská sůl 0,39 %, vanilkové lusky*.
* Certifikované organické. Kakao, cukr a vanilka mají certifikaci Fairtrade
Nutriční hodnoty na 100 g
Kalorie | 2242 kJ (539 kcal) |
Celkový tuk | 35 g |
z toho nasycený tuk | 22 g |
Celkový obsah uhlohydrátů | 43 g |
z toho cukry | 40 g |
Vláknina | 12 g |
Protein | 6,1 g |
Sůl | 0.39 g |
Upozornění pro konzumaci a skladování
- Neobsahuje GMO, barviva, lepek, sóju, žádná Éčka nebo palmový olej
- Pozor, může obsahovat mléko, lískové ořechy, mandle, arašídy
- Certifikovaný košer produkt
- Uchovávejte v chladu a suchu
Velikost balení
80 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokolády a sladkosti |
---|---|
Druh čokolády: | Hořká |
Obsah kakaa: | 55% |
Velikost balení: | 80 g |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
V souboji s běžně prodávanými cukrovinkami jsou čokolády s vysokým obsahem kakaa jasným vítězem. Chocolate and Love, vítěz mnoha labužnických soutěží, je opravdovým synonymem pro vynikající bio&fairtrade čokolády a není to jen díky jejich exkluzivní chuti.
Fairtrade, čokoláda a láska
Základem Chocolate&Love jsou kvalitní a ekologicky pěstované suroviny s minimálním dopadem na životní prostředí. Kakao pochází od fairtrade pěstitelů v Mexiku, Dominikánské republice, Panamě a Madagaskaru. Třtinový cukr z Paraguye nebo Kostariky a vanilka přímo z Madagaskaru. Čokoláda se vyrábí ve Švýcarsku.
Specialitou poctivých čokolád jsou neortodoxní kombinace chutí.