Makrobiotické nedělní vaření (včetně DVD) - Ing. Dagmar Lužná

Kód: 6452/107
339 Kč
Skladem (1 ks)
Možnosti doručení

Dá se u vaření relaxovat? Upravené a doplněné vydání této oblíbené knihy přináší inspiraci, jak společně změnit způsob přípravy nedělního oběda v zábavu a pochutnat si na pokrmech prověřených letitými zkušenostmi autorky.

Detailní informace

Rychlá expedice
Rychlá expedice
Produkty máme opravdu skladem.
Odborné poradenství
Odborné poradenství
Jsme zkušení. Rádi poradíme!
Testujeme, co prodáváme
Testujeme, co prodáváme
Ověřujeme vysokou kvalitu produktů.
Doprava zdarma
Doprava zdarma
Při nákupu nad 1 500 Kč.

Detailní popis produktu

Makrobiotické nedělní vaření (včetně DVD) - Ing. Dagmar Lužná

Chutné recepty na každou neděli v roce

Kniha nabízí zajímavé a chutné recepty na každou neděli v roce – můžete si uvařit podle ročních období, připravit chutné jídlo podle makrobiotických zásad z přirozených potravin, tedy plodů, které pole a zahrady kolem nás nabízejí ke sklizni a k sezónnímu zpracování. A co si pro chuťové buňky připravíte na závěr? No přeci dezert! Samozřejmě sladký a hladký!

Objevte kouzlo chutného a zdravého rodinného vaření

Prožijete radost při objevování nových chutí při přípravě vánočního „makroví“, s přáteli můžete sdílet své pocity při popíjení léčebných nápojů, s dětmi zaměříte pozornost na zdravé svačinky a pamlsky a všichni společně si vyzkoušíte svou kreativitu při přípravě zeleninových pokrmů a zjistíte, že pořádná chuť je nepostradatelná, a to jak u přípravy vánočního, tak novoročního menu.

Zdarma přiložené DVD se cvičeními

A nakonec malý bonus pro velkou radost : kniha je doplněna o DVD se základy energetických cvičení Do-In, která můžete provádět hned ráno po probuzení, a cviky pro posílení či uzdravení jednotlivých orgánů, které můžete cvičit v průběhu dne, a to jak doma, tak venku.

  •  

 

Počet stránek: 252

Vazba: brožovaná + DVD

ISBN: 978-80-7554-079-9

 

 

Ing. Dagmar Lužná - narodila se v roce 1960 ve znamení Střelce. O makrobiotiku se aktivně zajímá od roku 1990. Absolvovala kurzy u Ing. Jarmily Průchové a později u Milana Dvořáka, získala certifikát „Poradce pro tvůrčí makrobioticky životni styl“. V letech 2000 až 2008 provozovala v Olomouci prodejnu zdravé výživy Ječmínek. V roce 2010 dokončila v magisterském studijním programu vzdělaní na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně jako inženýrka ekonomie v gastronomii.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: